Roxx Decker

Heippa vaan te kaikki maan matoset ja muut möngertäjät! Roxx Decker ylpeänä esittäytyy. Oikealta nimeltäni olen Mira ja muutin juuri Tampereelle opiskellakseni seuraavat vuodet elokuva- ja tv-alaa. Toiveiden mukaan valmistun joku kaunis päivä elokuvaajaksi ja tämä matkani alkaa virallisesti ensi tiistaina eli 16.8.2011. Jännittävää eikö?

Aiemmin olen käynyt kolme koulua peruskoulun lisäksi. Yläasteelta suuntasin ensimmäisenä lukioon, josta sain sitten valkolakin päähäni keväällä 2009. Sieltä suuntasin Helsingin Kallioon ja kävin Heon elokuva ja tv-linjan, joka oli kai jonkinasteinen korkeakouluihin valmentava vuosi. Elämäni paras lukuvuosi tähän mennessä, toivottavasti näistä seuraavista tulee vielä parempia!
Koska viime syksynäkin jäi opiskelupaikka saamatta, suuntasin vaihteeksi vähän kauemmas elokuva-alasta mutta samaan aikaan ajatukset tiiviisti oikeassa suunnassa; kävin puolivuotta kestävän meikkaus- ja maskeerauskoulun Kouvolan Head Housessa. Nyt olen siis oikeastaan ammatiltani meikkaaja-maskeeraaja.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen blogini vaan olen kirjoitellut blogeja epäsäännöllisen säännöllisesti niin kauan kun jaksan muistaa. Pitkäikäisin ja rakkain on tällä hetkellä pari vuotias Roxx Deckerin lakikirja. Sinne olen kirjoitellut asiasta ja asian vierestä vuoden 2009 marraskuusta saakka.
Toinen blogi, jonka uuden vuoden huumassa pistin pystyyn tarkoituksena valvoa typerää uuden vuoden lupaustani, on 501Movies2011-blogi, jonka kuoppaan nyt samalla kun luon tämän blogin. Viime uutena vuotena tosiaan tein uuden vuoden lupauksen että katson 501 elokuvaa tämän vuoden aikana, mutta, kuten näette, eihän siitä mitään tullut. Nyt on aika myöntää epäonnistuminen ja suunnata kohti uusia tuulia!

Työskentelen/työskentelin Kuusankosken elokuvateatterilla, Studio123:lla viime kevään helmikuun puolivälistä heinäkuun loppuun. Sitten tuli muutto Tampereelle ja näin ollen piti sitten lopettaa työt siellä, mikä on todella harmi koska parempaa ja viihtyisämpää elokuvateatteria saa etsiä! Pieni ja pippurinen, mutta hakkaa Finnkinon mennen tullen. Käyn siellä vielä lomilla töissä, mutta nyt toistaiseksi.. kolmen tunnin työmatkat eivät kiehdo sen suuremmin vaikka elämyshän sekin olisi.

Tämän enempää turisematta, poistukaatten lukemaan itse blogitekstejä! Tämä blogi tulee nyt sitten käsittelemään pääpiirteittäin elokuvia kaikista mahdollisista eri kulmista. Kaipa tänne tv-sarjojakin eksyy tasaisin väliajoin ja muutakin aktiviteettia! Toivottavasti viihdytte ja olkaahan kivoja ja antakaa risuja ja ruusuja! Tuleva medianomi kaipaa niitä enemmän kuin mitään.

- Roxx Decker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...