Valkokangas

Olen ohjannut nyt muutaman lyhytelokuvan itse ja ollut työstämässä muutamia muitakin juttuja, kiitos Helsingissä hyvin kulutetun vuoteni. Tässä nyt siis linkkejä youtubeen, mikäli kiinnostaa kurkkia!


CLICHÉ
2009. Erääseen roolipeliin pohjautuva tarina kahdesta bänditoveruksesta. Tämä lyhäri toimi Heossa opiskellessani "oma elokuva"-projektina, jolloin kaikki piti käytännössä tehdä itse. Paitsi tietysti näytteleminen.


TUNNE VIRTA LÄVITSENI
2010. Ensimmäinen ohjaukseni ja toimin myös tuotantopäällikkönä.. Lyhytelokuva nuoresta miehestä, joka etsii jonkinlaista yhteyttä tunteisiinsa.
Hupsista! Vinku on unohtunut mukaan videoon, joten aloitahan katsominen siitä minuutin kohdilta niin ei tarvitse tuota sietämätöntä ääntä kuunnella! (:


KULTAMARJA
2011. TAMK:n Työprosessin hallinnan kurssin näyttötyö. Kaikki minua itseäni käsikirjoituksesta leikkaamiseen. Blogimerkintä aiheesta: Kultamarja.
_____________________________________________________________________
Lisäksi olen tehnyt Lapset & Tv-nimisen dokumentin, joka kertoo nimensä mukaisesti lapsien tv:n katsomisesta. Sitä ei toistaiseksi ainakaan löydy youtubesta, mutta ehkä joku päivä.
Teimme Heossa myös sketsiohjelmaa, mitä ei varmastikaan youtubesta tule löytymään. Valitettavasti. Sketsiohjelmissa toimin kuvaajana sekä insertien äänimiehenä.

Lukioaikoina tein myös Valkealan nuorisotoimesta dokumetin mediadiplomityönä ja lisäksi kuvasin kaksiosaisen historiaelokuvasarjan Stalinista ja Molotovista, Petrogradin!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...