tiistai 16. elokuuta 2011

MovieMonday #8 - Lapsuuden sankarille

Nyt olen ikävä ihminen ja skippaan kaksi edellistä Movie Monday-haastetta, koska en yksinkertaisesti koe nähneeni vielä tarpeeksi klassikkoelokuvia osatakseni nimetä sitä kaikista tylsintä. En itseasiassa ole vielä kai nähnyt mitään tarpeeksi tylsää.. Gone but not forgotten-haasteessa taas piti kertoa jostakusta minuun vaikuttaneesta näyttelijästä, joka on kuollut. Tällä hetkellä on olemassa vain yksi näyttelijä, jonka poismenoa suren mutta en koe voivani kirjoittaa hänestä tekstiä. Tajusin näyttelijän hienouden vasta liian myöhään ja koen että hänestä kirjoittaminen loukkaisi kyseisen näyttelijän muistoa.
Siirryn siis suoraan kirjoittamaan lapsuuden sankaristani, mikä sen sijaan ei ollut yhtään vaikea haaste!

Itseasiassa nyt kyse ei ole elokuvan hahmosta vaan pikemminkin.. TV-sarjan. Mutta elokuva tai sarja, tämä anime ja sen päähenkilö ovat varmasti vaikuttaneet elämääni kaikista eniten aivan lapsuudesta saakka! Taisin itseasiassa olla 4 tai 5 vuotias kun ensikerran tämän sarjan näin ja se selittäneekin ehkä joitakin outoja ajatuksiani.
Kyseessähän on tietenkin Yoshihiro Takahashin uskomatontakin uskomattomampi HOPEANUOLI, jonka myöhemmin (siis paljon myöhemmin) opin tuntemaan melkein yhtä hyvin Ginga: Nagareboshi Gininä. Jos voin sanoa olevani jonkun asian fani niin sitten Hopeanuolen!

Mutta nyt itse hahmoon. Valitsin tämän hahmon, koska en voi muistaa kuinka usein sitä lapsena tuli kavereiden kanssa tapeltua siitä kuka saa olla leikeissä Hopeanuoli. En myöskään jaksa muistaa kuinka monta kertaa hyökkäsimme kavereiden kanssa mummoni pihalla seisovien 4 jättiläismännyn kimppuun kuvitellen niiden olevan Akakabuto ja hänen kolme liittolaistaan. En myöskään pysty sanoin kuvailemaan sitä riemua kun joskus yläasteella ollessani kuulin että leikkaamaton Hopeanuoli-boxi on saapunut Suomeen! Pitihän se tilata saman tien ja maksoin siitä muistaakseni 89,95 euroa + postimaksut. Seuraavalla viikolla boxi taisi löytyä Anttilan hyllystä alle 50 eurolla. Mutta koska boxi piti saada heti, se tilattiin heti.
En myöskään jaksa muistaa kuinka monta sataa sivua olen kirjoittanut fanfictionia tästä samaisesta sarjasta.

Hopeanuoli ei nyt myöhemmällä iällä tosin ole enää se suosikkihahmoni tästä sarjasta, mutta silloin lapsena.. Silloin kukaan ei ollut kovempi jätkä kuin Hopeanuoli. Hei, se osasi sukunsa "kuolettavan iskun" ja kaatoi Akakabuton! Ja sitten siitä tuli Japanin suurimman koiralauman johtaja! Voiko coolimpaa ollakaan?
Vastaus: Ei voi. Siksi Hopeanuoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...