torstai 11. elokuuta 2011

Uusi alku

Uusi aikakausi elämässä on aluillaan juuri, joten kai se enteilee myös uudesta blogista, eikö? Tällä kertaa aloitan tämän blogin kirjoittamisen toteamalla itseni surkimukseksi, mutta ainakin hyvillä mielin voin kertoa että minulla on sentään elämä.

Surkimus? Miten niin. Koska tein viime uutena vuotena lupauksen että katson 501 elokuvaa tämän vuoden aikana ja sain 74 katsottua ja kyllästyin. Tai en kyllästynyt elokuviin vaan siihen blogiin, minkä pystytin tukemaan tätä ajatusta. Ja jotenkin tuntui hirveän turhauttavalta koska en voinut katsoa lempielokuviani uudestaan koska tuo blogi huusi päässäni että "sitten et saa uutta merkintää ja tilastot pysyy samana!". Niinpä sitten.. Sanon itseni irti moisesta. Lisäksi nyt kun aloitan koulun Tamkin elokuva ja tv-linjalla niin minusta on oikein osuvaa perustaa uusi blogi, jossa voin sitten tuoda julki ajatuksiani elokuvista, tv-tuotannoista, koulusta, elokuvien tekemisestä, ohjaajista, kuvaajista etc. Joten tässä tulee uusi Roxx Deckerin elokuvablogi!

Kirjoitan nyt varmaan ensimmäisen kunnon blogimerkintäni kirjoitan todennäköisesti David Cranen ja Marta Kauffmanin luomasta yhdysvaltalaisesta tv-sarjasta, Frendeistä. Tämä siksi että ensinäkin rakastan tuota sarjaa sen jokaista tuotantokautta myöten.. ja se toimii loistavana taustahälynä kun muuttaa tai tekee ruokaa tai ylipäätään.. on yksin kotona. Siitä lisää seuraavassa merkinnässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...