tiistai 23. elokuuta 2011

Movie Monday #13 - Ihan naurettavaa...

Jaaa tämän viikkoinen Movie Monday-haaste otetaan vastaan tällä sekunnilla ja samalla sekunnilla kirin myös nämä haasteet kiinni, joten jee! Yksi miniaalto sille! Nyt asiaan.
Tämän viikkoinen haaste käskee kirjoittamaan jostakin älyttömän hauskasta kohtauksesta, joka naurattaa kerta toisensa jälkeen! Näitähän elokuvia on taas vaihteeksi miljoonia eikä elokuvan välttämättä tarvitse olla edes komedia. Itseasiassa minusta tuntuu että huumorikohtaukset naurattavat enemmän jos ne eivät sisälly varsinaiseen komediaelokuvaan.
Nyt kuitenkin, kaikista maailman elokuvista huolimatta, päädyin Perttu Lepän ohjaamaan Pitkä Kuuma Kesä-elokuvaan. Sitäpaitsi tämä elokuva pitää sisällään moniakin kohtauksia, jotka sopivat tähän hetkeen ja tähän haasteeseen.

Mutta nyt vaikka kaikki varmasti olettavat että aion puhua ehdottomasti suosikkihahmostani Jimistä ja hänen valloittavista sutkautuksistaan, en puhu. Kääntäkäämme katse aina ja ikuisesti kännissä olevaan Kukkoseen. Elokuvan alkupuoliskolla on kohtaus, jossa Kukkonen on kiivennyt kännipäissään puuhun ja huutelee sieltä kovaan ääneen "Viinaaaaa! Tupakkaaaa! Seksiääää!". Noh, kyllähän tämä ensimmäisellä katsomiskerrallakin nauratti ja naurattaa tietenkin edelleen. Nykyään tosin nauruun liittyy eräs sattumus muutaman vuoden takaisesta Juhannuksesta. Jep, löysin itseni huutamasta auton ikkunasta ohikulkijoille noita kolmea sanaa. Ehkei siitä sen enempää..
Mutta loistava elokuva, loistava kohtaus ja, kuten uskotte, joka ainut kerta naurattava kohtaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...