maanantai 31. lokakuuta 2011

Tempauksia intohimon nimissä!

Taisin luvata sekä itselleni että Studio123:n väelle että kirjoitan blogimerkinnän meidän porukan hulvattoman hauskoista tempauksista! Ja koska kaiken kulmakivi on elokuva, nämäkin tempaukset tehtiin intohimosta ja rakkaudesta elokuvaan! Rehellisesti sanottuna on ollut aivan mahtavaa olla mukana tekemässä näitä tempauksia! Parasta on ollut sekä se friikki fiilis, mikä jossain ihmeellisessä merirosvoasussa tai kuolonsyöjäasussa hengaamisessa syntyy.. ja se, miten se nostattaa väkisinkin hymyn asiakkaiden kasvoille! Haha! Teidät on tartutettu hyvät Studion kävijät! Joskus hymy on revennyt nauruun saakka eikä vähiten itse työntekijöiden silmin.. Nyt siis muutama tempaus, mihin pääsin osallistumaan viime kevään aikana! Tulette varmaan näkemään minut monissa muissakin tempauksissa jatkossa.. Ja etenkin The Hobbit-elokuvaa odottaessa!


Koska tänään ollaan rehellisiä niin sanotaan nyt sitten että Harry Potter 7, part 2:n ensi-iltapippalot tänä kesänä on tähän mennessä ollut hulvattomin ja mahtavin tempaus ikinä! Silloin rima nostettiin niin korkealle että Hobitin ensi-iltaa todellakin kannattaa odottaa! Kuvassa näette Studio123:n henkilökuntaa pukeutuneina Tylypahkan tuvanjohtajiksi. Tuolloin poimittaislinja-bussi kiersi ympäri Kouvolaa ja keräsi porukkaa Potter-rientoihin. Paikalle saapuneet jaettiin asiankuuluvasti tupiin ja.. Ah! Tässä kohtaa ylpeys nostaa taas niin paljon päätään etten voi muuta kuin hehkuttaa: Olin luihuisen tuvanjohtaja ja arvatkaapa kahdesti kenen tupa voitti tupamestaruuden! Kyllä, kiitos rakkaat luihuiset! Jäitte lähtemättömästi mieleeni!
Itse ensi-ilta oli tosiaan yöllä, mutta karkelot alkoivat meillä jo monta tuntia aikaisemmin. Ensin jaettiin tosiaan porukka tupiin ja sitten kierrettiin erilaisissa pisteissä, joista yhdessä tehtiin loitsuja ja toisessa liemiä.. Minä itse vedin tietovisaa Viisasten kiveen liittyen. Aivan loistava ilta kaiken kaikkiaan! Kaikki huipentui itse ensi-iltaelokuvaan ja kaikki salit olivat täynnä porukkaa! Aivan mahtavaa! Kuten sanoin, Hobittia odotellessa..


Oikeastaan ensimmäinen isompi tempaus tapahtui aika piakkoin sen jälkeen kun olin päässyt töihin Studiolle. Pirates of the Caribbean - Vierailla vesillä sai ensi-iltansa ja tottakai sitä vasten piti vähän jotain.. pientä tehdä! Silloin pukeuduttiin merirosvoiksi ja pitihän minun sitten käydä ostamassa merirosvohattukin koska eihän muuten mistään mitään tulisi! Ja lisäksi tuossa punaisessa liivissäni.. Siinä oli hihat vielä ennen tätä ensi-iltaa. Hienot hetket tarvitsevat uhrauksia ja uhraukset ansaitsevat hienoja hetkiä! Taidettiin pukeutua muutamana päivänä ihan merirosvoiksi eikä vain ensi-iltana.. Taisi karata mopo taas käsistä mikäli se koskaan handussa olikaan. Öö.. Potterin kaltaisia ryhmätehtäviä ei tuolloin ollut, mutta taisi jonkinasteinen pukukilpailu olla ellen ihan väärin muista! Muutamat tulivatkin paikalle merirosvoiksi (tai muiksi hahmoiksi) pukeutuneina. Hienoja hetkiä jälleen kerran! Elokuva itsessään oli mielestäni vähän niin ja näin, mutta meininki oli kova! Se ensi-illoissa ehkä hienointa onkin.

Viimeisin pikku-tempaus tapahtui syyslomallani muutama viikko takaperin! Leffaan tuli jälleen yksi katastrofielokuva ja tällä kertaa pelätään tautia, joka tappaa kaikki! Tartunta on kuolettava.. Ja me pukeuduttiin suojahaalareihin, näytettiin todella typeriltä ja pyörittiin ympäri Kouvolaa tuollaisissa asuissa! Muuten aivan loistavaa, paitsi etten nähnyt mitään lasien takaa koska ne huurustuivat koko ajan. Jaoimme postereita ja tarroja ohikulkijoille yrittäen saada heitä elokuviin! En oikeastaan tiedä kuinka kävi, tulivatko ketkään tempauksemme ansiosta elokuviin koska tosiaan en ole ottanut selvää. Pitäisi kai! Tosin eihän se nyt taida olla tärkeintä, tärkeintä on se että näytetään tyhmältä, nauretaan itsellemme ja nostetaan positiivista ja hauskaa kuvaa elokuvateatterista! Hauskaa nimittäin oli ja hymyjä saatiin aikaiseksi! Taisi joku tosin kertoa ettei Suomessa saisi kulkea maski naamalla..

Sellainen on Studio123! Loistava, pieni mutta pippurinen leffateatteri hulvattoman henkilökunnan kera! Muuten! Kaikille kunnon leffafriikeille tulee kotiin Episodi, joten vilkaiskaapa sieltä takaa teksti jonka otsikko on muistaakseni Smurffikuumetta tai vastaavaa. Kyllä, puhumme samasta leffateatterista!

1 kommentti:

  1. studio123:ssa on sitä paitsi (stalkkasin nettisivut) HALVAT LIPUT.
    7 normaalilupun hinta!!

    vrt finnkinossa normaalilippu viikonloppuna semmonen 12e
    3d leffat sen 14e

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...