tiistai 4. lokakuuta 2011

Ruusuja ja pokaaleja

Noniin nyt poiketaan hetkeksi hieman elokuvamaailman ulkopuolelle, koska Minna Glitz & Glam-blogista heitti minulle muutaman tunnustuksen ja toki moiseen haasteeseenkin on vastattava! Eli irtautukaamme arjesta ja vastatkaamme näihin kahteen tunnustukseen!

RUUSUTUNNUSTUS

Lempiruokani? Aijai kun alotettiinkin vaikealla kysymyksellä! Tällä hetkellä opiskelijaelämää viettäessäni voisin sanoa että mikä tahansa muu kuin kana ja makaroni, vaikka kanaa rakastankin. Taidan vain syödä liikaa kanaa ja makaronia. Mutta voisin sanoa että lempiruoka on.. Ah! Nyt tiedän! Perunamuusi ja poronkäristys. Ihanuutta! Toivottavasti äitini tekee sitä taas joku päivä kun menen kotopuolessa käymään.

Lempimakeinen? Kyllä suklaa taitaa voiton viedä nyt kun sitä alkaa kunnolla ajattelemaan. Pollyt ovat ehkä ihanin karkki ikinä enkä usko koskaan kyllästyväni niihin.. Toisaalta joskus tekee mieli myös sirkusaakkosia tai aarrearkku-karkkeja. Ja! Studio123:lta saa aivan ihania Trolleja, jotka ovat sellaisia salmiakki/lakritsi-juttuja. Taidankin ostaa niitä pussillisen parin viikon päästä kun käyn siellä..

Lempilukemistani? Fantasiakirjat, joissa tarinan maailma on selkeä ja pystyy alusta saakka uppoutumaan kokonaan kirjan tarinaan eikä tarvitse painia maailman ymmärtämisen kanssa. Parhaat esimerkit ovat varmaankin Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potter-sarja. J.R.R. Tolkien ja J.K. Rowling ovat vaan parhaimpia kirjailijoita kautta aikain tällä saralla. Lisäksi luen paljon bändiopuksia, koska musiikki on lähellä sydäntäni. Esimerkeiksi sanottakoon Hanoi Rocksin, Mötley Crüen, Aerosmithin ja Alice Cooperin kirjatuotannot. Nyt juuri eilen tilasin Michael Monroen elämäkerran ennakkoon!

Lempipaikka käsitöille? Paikka elämässä? Vai kokreettinen paikka missä tehdä niitä? No en tiedä mutta sen tiedän että ajan ja paikan on oltava sulassa harmoniassa. En tee käsitöitä ainakaan vielä kovin usein, mutta tykkäisin kyllä tehdä! Jos joskus saan itselleni ompelukoneen, voisin jopa harkita tekeväni itse vaatteita. On aikoja jolloin innostun kutomisesta, mutta harvoin saan mitään aikaiseksi. Nyt ajattelin että teen kavereilleni itse joululahjat mutta mentyäni tutkimaan kaupan lankavalikoimaa, motivaatio katosi kun sopivan värisiä lankoja ei tuntunut löytyvän. Eli halua olisi mutta motivaatio jokseenkin kadoksissa vielä!

Lempielokuviani? Ah! Päästiinhän me vielä suosikkielokuviin tässä merkinnässä niin ei ihan ajauduttu kauas blogin tarkoitusperistä! Suosikkielokuvat.. Noh, suurin innoittaja ja rakkaus on ehdottomasti ja poikkeuksetta Peter Jacksonin The Lord of the Rings-trilogia ja kun tämä kysymys kysytään, vastaan aina sen. Se on ollut ykkönen jo 10 vuotta ja tulee varmaan aina olemaan. The Hobbit-elokuvia odotellessa..
Mutta muita suosikkeja.. No Black Swan ja Kuninkaan puhe viime vuodelta, pidän myös Avatarista ja se synnyttää minussa aina armottoman ihmisvihan mutta onneksi ohimenevän.. Sitten esim. Yksi lensi yli käenpesän, Patriot.. Ainiin ja Rockyt 1-5! Suurina innoittajina. Piirroselokuvia mukaan vetääkseni niin suosikki on ehdottomasti The Quest for Camelot eli Seikkailujen Camelot. Siinäpä nyt muutama esimerkki.

POKAALITUNNUSTUS
Tämän tunnustuksen ideana on siis kertoa 10 uutta asiaa itsestään. Ja voi luoja onko tätä vaikeampaa tehtävää olemassakaan? Jo Virroilla luokan kanssa ollessamme yritettiin tätä ja se oli aivan kamalan vaikeaa. Yritetään nyt siis kaikella ajalla.. No mutta ajattelen nyt tämän blogin kannalta uusia asioita enkä yleisesti elämästä mitä kukaan ei tiedä, koska se menisi liian vaikeaksi. Eli asioita, joita te armaat lukijat ette välttämättä tiedä!

1. 16 Michael Monroen keikkaa takana
Mikä tulikaan ensimmäisenä mieleen? Michael Monroen uusin kokoonpano (laskettuna siis mukaan Gingerin ja Dregenin aikakaudet), koska se on mielessäni melkein koko ajan.. Hupsista vaan. Mutta siis bändi on ollut olemassa n. 2 vuotta ja olen nähnyt sen 16 kertaa! Ja marraskuussa näen 3 kertaa. Kyllä, olen hullu.

2. Olen ollut 56:lla keikalla joulun 2006 jälkeen.
No näin on näreet. Ensimmäinen keikka oli Yngwie Malmsteen Helsingin Kulttuuritalolla joulun alla 2006 ja viimeisin viime perjantaina Andy McCoyn ja Dave Lindholmin akustinen keikka. Ja siinä välissä on ollut 54 uskomatonta keikkaa.. Ja sitten tähän kuuluisi ehkä laskea vielä ne pari Mötley Crüeta, joiden keikalla olin mutta joita en ole kertaakaan vielä päässyt todistamaan. Ehkä vielä joskus!

3. Olen roolipelannut foorumeilla enemmän tai vähemmän vuodesta 2004 saakka
Aloitin silloin jostain koiraroolipeleistä ja olen nykyään Seven years of magic-roolipeliä, jonne kaikki Harry Potter-kirjoista (ja miksei elokuvistakin!) innostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita! (ps. harrastan piilomainontaa..)

4. Minulla on kaksi kissaa.
Ette ehkä tienneet sitä.. Tai sitten tiedätte kaikki nämä jutut, mitä kerron koska olen esitellyt itseni. Noh.. Minulla on kaksi kissaa ja niiden nimet on Tommy Rudolf ja Nikki Matthias. Etunimet Mötley Crüen jäbiltä ja tokat nimet kunnianosoituksena Scorpionsin kitaristeille.

5. Katson Frendit-sarjaa lähes joka päivä.
Jep! Mikään ei ole parempaa taustahälinää ruokaa laittaessa tai siivotessa kuin laittaa Frendit taustalle. Ainoa ongelma on se että hyvän jakson sattuessa kohdalle, muu tekeminen lakkaa siihen. Nytkin on Frendit tässä taustalla. Monica ja Chandler on menossa naimisiin ja joku on raskaana! Iiks!

6. Rakastan Spyro-pelisarjaa.
Tai en rakasta. En niitä kaikkia. Kolmea ensimmäistä osaa. Paras on ehkä kakkososa, Gateway to Glimmer. En pienenä pitänyt siitä ykkösosasta, koska en koskaan päässyt sitä läpi. Nyt parisen viikkoa sitten ostin huuto.netistä ekan ja kolmannen osan. En osannut tallentaa ykkösosassa joten en päässyt sitä läpi ja nyt pitäisi aloittaa alusta.. Pöh. Kohtalo on mua vastaan.

7. Rakastan kaikkia vuodenaikoja.
Menipä syvälliseksi.. Mutta siis sitä kuulee usein kuinka porukka inhoaa talvea, koska on kylmä. Tai kuinka inhoaa syksyä, koska on piemää. Tai kevättä koska on märkää.. Tai kesää koska on kuuma! Noh, minä rakastan kaikkia vuodenaikoja. Kun joskus muutan Suomesta pois nii olen varma että juuri vuodenajat ovat se asia, mitä jään kaipaamaan. Syksy on ihanaa, koska on ruska! Talvi on kivaa, koska on kylmä! Keväällä on ihanaa kun kaikki syntyy uudestaan ja kesällä on ihanaa kun palaa auringossa! Jee!

8. Elän unelmilleni.
Mennäänpä vielä astetta syvällisemmäksi. Kaikki varmasti unelmoivat jostakin, epäilemättä. Tai jos eivät niin voi miten surullinen elämä heillä onkaan. Mutta minä elän unelmilleni ja aion toteuttaa niistä joka ainoan. Tätä en lähde sen enempää aukomaan, koska yleensä unelmaani pidetään naurettavina. Joten jos kiinnostaa, kysy jotakin kautta lisää!

9. Monta asiaa, mitä en uskonut tapahtuvan, tapahtui.
Nyt tiputtaudutaan pois tuolta syvällisestä maailmasta. Oli aika kun uskoin aika vakaasti etten koskaan tulisi näkemään Skid Rowta livenä ja uskon siihen vieläkin. Mutta olen saanut nähdä Skid Rown exvokalistin, Sebastian Bachin livenä jo muutaman kerran ja näin yksi uskomaton unelma toteutui! On ollut myös aika kun uskoin etten ikinä saisi nähdä Yoshihiro Takahashia, Hopeanuolen piirtäjää livenä. Sitten se tuli Tampereelle pyörähtämään saman syksynä kun muutin tänne. Nyt minulla on hänen nimmarinsa kirjahyllyssäni. Uskomattomia asioita tapahtuu, niitä pitää vain osata odottaa maltillisesti!

10. Uskon että on olemassa jokin yliluonnollinen ulottuvuus.
Haluan uskoa siihen että maailmassa on jokin henkitasokin olemassa. Uskon esim. että on olemassa joku henki, joka pöllii postipaketit jos niitä odottaa liian innokkaasti ja näin ollen paketit saapuvat vasta parin päivän päästä. Jep.

Nyt tämä tunnustus-nakki lentää muutamalle blogille eteenpäin, kuten asiaan kuuluukin!
Sinin leffablogi
Willu in Mushroomland
J's Neverland

2 kommenttia:

  1. Iips x) Vähän nää kysymykset poikkee aiheest, mutta kyl mie nää vielä teen! Kiitokset tunnustuksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Joo niin mäki eka ajattelin mut.. On siel toi lempielokuva-kysymys! xD

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...