keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Sammon ryöstö

Tämä on tälläinen salainen merkintä, jonka löytää vain jos lukemalla lukee tätä blogia. En mainosta tätä merkintää facebookissa (koska seinäni on täynnä linkkejä tänne..). Eli jos nyt bongasit tämän, olet etuoikeutettu!

Eli olemme nyt sitten tehneet ensimmäisen lyhärimme koulussa ja viestinnän kurssia varten. Tehtävänantona oli tehdä n. 2 minuuttia pitkä lyhäri, mikä sisältää konfliktin. Konfliktin kuvaaminen oli oikeastaan se tärkein osuus tässä koko työprosessissa eikä niinkään tekninen osaaminen tai tarina vaan nimenomaan konfliktin kuvaaminen. Mutta mielestäni onnistuimme tässä projektissa todella hyvin ollakseen ensimmäinen prokkis koko koulun aikana (ellei sitä yhtä ekan viikon bajamaja-episodia lasketa mukaan..).
Mikäli tekee mieli vilkaista kyseistä pätkää niin lisäsin sen Valkokankaalle. Sieltä löydät myös aikaisempia tekeleitäni Heon ajalta, joten katsastakaapas jos kiinnostaa.

Noh, nyt kun koulu on lähtenyt kunnolla käyntiin niin kai voisin vähän kertoa muutakin. Ömm.. No työnkuvaluentoja oli nyt kuutisen kappaletta kolmena viime perjantaina! Aivan loistavia ja älyttömän mielenkiintoisia luentoja joka ainoa. Päällimmäisiksi pitäisi nyt vierailevista luennoitsijoista nostaa A.J. Annila ja Ben Mercer.
A.J. Annila piti meille loistavan työnkuvaluennon ohjaamisesta. Se mies on siis ohjannut Jadesoturin ja Saunan. Saunaa en ole nähnyt, mutta olen vähän kuullut juttua siitä että se on älyttömän pelottava.. Ei siis tule kuuloonkaan että minä sitä koskaan katsoisin. Jadesoturin taasen kävin aikanaan katsomassa elokuvateatterissa ja nyt pitäisi metsästää se dvd jostakin, jotta voisin katsoa uudestaan. Luento meinaan herätti mielenkiinnon uudelleen!
Ben Mercer taasen piti meille työnkuvaluennoista viimeisen eli kertoi leikkaajan tehtävistä. Hän on leikannut mm. Havukka-ahon ajattelijan, Levottomat 3:n ja viimeisinpänä elokuvana Harjunpää ja pahan pappi. Mitä tästä opimme? Ei mitään turhia luennoitsijoite meilläpäin! God! Rakastan tätä koulua.

ps. Ostin tänään pakon edessä Forrest Gumpin, tein sämpylöitä, pyhitin ensi viikonlopun The Lord of the Ringsille ja lisäsin pari blogia tuohon listaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...