tiistai 16. lokakuuta 2012

Kirpparilöytöjä!

Käytiin tänään äitin kanssa pyörimässä vähän kirppiksillä ja.. ehkä vähän muuallakin. Pointti oli kuitenkin enemmän niissä kirppiksissä, koska niitä varten me liikkeelle lähtiin!

Aika usein sitä kuulee ihmisten, myös allekirjoittaneen, ruikuttavan että kunpa olisi enemmän rahaa jotta voisi ostaa leffoja. Sitten niitä leffoja etsitään cdonista, Anttilasta, kaikkien kauppojen leffahyllyiltä.. Ehkä antikvariaateista, mutta paras paikka on ehdottomasti kirppikset! Nimimerkillä tänään lähti viisi leffaa matkaan vähä päälle kybällä!

GEISHAN MUISTELMAT (2005), 4 euroa
Kansikuvan mukaan kolme oscaria kuudesta voittanut lehva, jonka olen halunnut nähdä varmaan ikuisuuden.. Tai ainakin seitsemän vuotta. Koskaan en ole tainnut kuulla kenenkään sanovan poikkipuolista sanaa kyseisestä pätkästä ja noh, ohjaaja Rob Marshallilla tuntuu olevan ihan katsottavia pätkiä cv:ssään. Ainakin viimeisin Pirates of the Caribbean on kyseiseltä ohjaajalta, mutta haluan syvästi uskoa miehen pystyvän parempaankin! Pianhan se nähdään!

IT'S ALL GONE PETE TONG (2004), 2 euroa
Tämä leffa oli oikeastaan hetken mielijohde, koska jokin pääkoppani tyhjyydessä kumahti ja käski ostaa. No ainakin leffa kertoo DJ-legendasta, joka kuuroutuu ajan myötä ja hommaan sekoitetaan naisia, alkoholia, huumeita ja mediaa. Hyvät lähtökohdat on ainakin.. Elokuvan ohjaaja Michael Dowse ei kyllä soittele mitään kelloja tässä pääkopassa.

NED KELLY (2003), 2 euroa
Tämän leffan katsoin ensimmäisen kerran silloin jokunen aika sitten kun pidin Heath Ledger-maratonin, taisi olla viime tammikuussa. Tuolloin lainasin leffan kaveriltani ja sydämeni oli myyty samantien. Hieno leffa, jota tähdittää paitsi Ledger, myös Orlando Bloom ja Geoffrey Rush.

TAKSIKUSKI (1976), 2,5 euroa
Tässä sivistysaukko, joka on pitänyt tukkia jo vuodesta käpy ja kirves saakka mutten ole saanut aikaiseksi! Hienoa tässä dvd-julkaisussa on myö se että extroja näyttäisi olevan aika liuta matkassa; mm. 71 minuuttia pitkä dokkari ilmeisestikin kyseisen pätkän tekemisestä.

DINOSAUR, (2000), 1,8 euroa
Itseasiassa tämä pätkä löytyy multa myös VHS:ltä, mutten voinut silti vastustaa kiusausta.. Hyvä, hieman erilainen Disney-animaatio, joka tuntuu jääneen monelta komeasti huomiotta. Kuului meikän 2000-luvun lempileffoihin ja kylläpä tätä tosiaan katselee edelleen. Katsoin kyseisen leffan itseasiassa vasta vähän aika sitten.

KARHUVELJENI KODA (2003), 0,50 euroa
Tämä pätkä ei lähtenyt tällä kertaa matkaan vaan löysin sen Tampereelta viikko, pari takaperin. Joku hullu myi Disney-klassikon pois viidelläkymmenellä sentillä vain koska kannet olivat hieman vinksallaan, mutta levy aivan täydellisessä kunnossa! Ehkä tässä kuitenkin paras löytöni tämän syksyisistä kirpparilöydöistäni, harvoin sitä Disney-klassikoita näin halvalla saa käsiinsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...