keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Movie Monday #20 - Tanssin taikaa

Nyt on kulunut tuhottoman pitkä aika siitä kun viimeksi ehdin kirjoittamaan movie monday-haasteita, joten kirittävää on taas! Nyt saatte siis (toivon mukaan) movie monday-haasteet 20-26. Jännä ajatella että aikaa on oikeasti kulunut 6 viikkoa viimeisimmästä aiheeseen liittyvästä blogimerkinnästä! Mutta nyt sitten koville kirimään.
Movie Mondayn 20. haasteessa kysyttiin siis tanssin taikaa ja tuolloin minulla olisi kyllä ollut aikaa vastata haasteeseen. En vain viitsinyt, koska olen nähnyt tuhottoman vähän tanssielokuvia. Täytyy sivistää itseään nyt kun joskus kouluhommat vähän antavat myöten. Kirjoitan nyt kuitenkin elokuvasta BLACK SWAN.


Black Swan on Darren Aronofskyn ohjaama psykologinen trilleri, joka tekee minuun vaikutuksen kerta toisensa jälkeen. On sinänsä ihme että uskaltauduin aivan elokuvateatteriin saakka katsomaan tätä pätkää, koska en ole missään muotoa liiallisen jännityksen ja kauhun ystävä. Mutta tämä oli tajunnan räjäyttävä elokuva ja rehellisesti sanottuna rakastuin saman tien. Näytin elokuvan äidilleni ja hänen miesystävälleen viime syyslomalla, mutta he eivät tuntuneet tykästyvän. Itseasiassa äitini totesi elokuvan jälkeen "noh.. olihan se aika outo elokuva." enkä tiedä miten tähän nyt tulsi suhtautua. Toisaalta Kuninkaan puheesta samat ihmiset sanoivat että se oli ihmeellinen taidepläjäys. Mutta suosittelen tätä outoa elokuvaa kaikille. Veikkaan että vaikka olisinkin nähnyt satoja tanssielokuvia, päätyisin silti vastaamaan tähän haasteeseen nimenomaan Black Swanilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...