tiistai 29. marraskuuta 2011

Movie Monday #26 - Xmas Time

Alan jo olemaan hyvin kirinyt näitä rästissä olleita Movie Monday-haasteita. Itseasiassa viime viikolla kyseltiin sitä omaa joululeffaa, mikä on nähtävä kerran joulun aikana! Jouluun liittyy paljon muistoja lapsuudesta ja yksi ihana muisto liittyy Toy Storyyn, mikä saatiin veljeni kanssa joululahjaksi joskus pieninä. Ei saatu katsoa sitä ennen kuin oltiin käyty saunassa, joten juostiin saunaan ja ulos ja sitten töllättiin leffaa. Ja voi luoja ne naapuritalon lelut oli pelottavia..
Toinen muisto liittyykin sitten Ramboon! Pari vuotta takaperin veljeni sai Rambo-boxin joululahjaksi ja sitä me sitten katsottiin porukalla heti joulurauhan julistuksen jälkeen..
Mutta! Kumpikaan näistä ei ole minun must-see-leffani vaan valitsen itselleni sen kaikista perinteisimmän, mikä on pakko nähdä joulun aikana! Ja tämä elokuva on Joulupukki ja noitarumpu!

Siinä on maailman paras joululeffa! Muut katsovat Lumiukkoa, minä rämmin siihen aikaan metsässä etsimässä joulukuusta. Mutta kun Noitarumpu tulee telkasta, silloin minä istun sohvalla! Itseasiassa minulla on tämä kyseinen leffa vhs:llä, joten jos rämmin vielä metsässä kun se tulee telkasta niin voin sitten iskeä sen soittimeen ja tsekata omatoimisesti.. Mutta tämä on pakko nähdä joka joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...