torstai 1. joulukuuta 2011

It's hard to be a tonttumies!

Noniin arvon lukijat ja muut maan möngertäjät! Joulukuu on alkanut ja on aika avata ensimmäinen luukku joulukalenterista! Itse olen täydellinen jouluihminen ja rakastan joulua aivan valtavasti. Tänä vuonna vielä enemmän, koska siitä on jo nyt yli kuukausi kun viimeksi näin kavereita ja perhettä kotopuolessa. Joulua siis odotan enemmän kuin innolla ja mikä olisi sen parempaa kuin päivien lasku vanhan kunnon The Joulukalenterin puitteissa?

Vanha tonttu Iki-iäkäs on kuolemaisillaan ja hän lähettää kolme tonttua Toivon, Kaukon ja Handen etsimään avainta elämänsä soittorasiaan. Hän kertoo myös pahoista Näsistä, joita on varottava matkan aikana kertoen myös miten Näsät tunnistetaan nykypäivävänä vaikka nuo ovat ottaneet ihmisen muodon! Pääsetkö Toivo, Kauko ja Hande ainoaan, säilyneeseen tonttuluolaan ja saavatko he avaimen perille ajoissa? Entä miten käy Ollin ja Kertun jouluvalmisteluiden? Saako Kerttu monitoimikoneen? Kuka on tuntematon vierailija? Onko seikka saletti? Tästä lähtee vuoden 2011 The Joulukalenteri!





Loput osat voit kaivaa youtubesta pistämällä hakuun The Joulukalenteri ja sitten luukun numeron! Siitä vaan päivittäiseksi rutiiniksi! Jee! Hyvää joulukuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Because sul on rumimmat kuteet ja pisin naama Hande! Ehdin alottaa tän vast tänää :( Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaa, neh? :3

    VastaaPoista
  2. Mä katon nyt viis jaksoo! Ehdin aika hyvin ennen ku linnanjuhlien vastaanotto ehtii kunnol alkaa.. xD

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...