maanantai 12. joulukuuta 2011

Oh shit, it's Tackmashido!

Kävin tänään katsastamassa Real Steelin, jota tähdittävät Hugh Jackman, Evangeline Lilly ja Dakota Goyo, joka on ehdottomasti nousemassa suosikkilapsinäyttelijöideni joukkoon sinisine silmineen.


En oikeastaan tiennyt, mitä odottaa kun lähdin katsomaan Real Steeliä muuta kuin että Hugh Jackman karjuu roboteille ja ollaan jossain lähitulevaisuudessa. Odotukset olivat silti normaalia korkeammalla, koska Hugh Jackman on aivan uskomaton näyttelijä. En edelleenkään muista nähneeni mitään täysin sukkaa leffaa kyseiseltä ukolta.
Evangeline Lilly taas.. No en muista nähneeni kyseiseltä näyttelijättäreltä mitään elokuvaa, mutta Lostistahan tuo nyt on enemmän kuin tuttu. Ja vihaan sen roolihahmoa Lostissa, joten suhtauduin sen takia varauksella myös näyttelijäänkin mikä osoittautui turhaksi, koska Lilly veti hienosti!
Dakota Goyo taas on itselleni uusi tuttavuus enkä ole nähnyt pojalta yhtään leffaa aikaisemmin vaikka wikipedia tietääkin kertoa että herra on ehtinyt tehdä noita jo muutamia. Itseasiassa Thor löytyy leffahyllystäni, joten täytyypä tuokin katsastaa tässä ihan lähipäivinä!


Pääosia vetivät siis kolme todella loistavaa näyttelijää, joten tulos ei vain voinut olla sukka! Tarinan puolesta taas antaisin ehkä vähän noottia, vaikkei se mielestäni huonoa elokuvasta sinällään tehnyt. Painotan että kaikesta huolimatta pidän tästä elokuvasta!
Seuraa siis SPOILER-VAROITUS, niille jotka haluavat välttyä juonen kannalta pienistä paljastuksista! Älä siis lue eteenpäin, jos et halua spoilaantua.


Juoni oli lyhyesti sanottuna Rocky-elokuva tuotuna lähitulevaisuuteemme, johonkin 2020-30-luvuille ehkä, höystettynä roboteilla ja pikkupojilla. Jopa loppumatsi tapahtui täysin kuin Rockyssä paitsi että eriä taidettiin pelata puolet vähemmän. Käytännössä tämä oli kuitenkin Rockyn tarina.. Mikä ei sinänsä ole paha asia, koska itse rakastan Rockya ja rakastan tarinaa ja kyllä, elin aivan täysiä elokuvan mukana vaikka aika-ajoin tiesinkin mitä seuraavaksi tapahtuu.
Mutta elokuvaa oli höystetty hauskoilla jutuilla, robotit olivat hienoja ja mäiskettä riitti! Ja poika tosiaan oli sympaattinen tapaus.. Pidin siis tästä. Todella. Odottelen dvd:lle! Käykää katsomassa!


Ja piti sanoa vielä että oltiin ainoat katsomassa kyseistä leffaa, joten saatiin itkeä ja nauraa kovaa äänee mikä oli mahtavaa! Ja ja.. Jotain piti sanoa vielä.. Ah! Ja Hugh Jackman nyrkkeilemässä! Se täytyy nähdä valkokankaalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...