keskiviikko 21. joulukuuta 2011

THE HOBBIT: Unexpected Journey 2012!

VIHDOINKIN! Traileri on nyt julkaistu ja mitään järkevää en siitä pysty sanomaan, koska olen sanaton. En kestä odottaa mutta alta vuosi niin pääsemme taas palaamaan Peter Jacksonin Keski-Maahan! Sitä ennen voimme katsoa trailerin uudestaan.. ja uudestaan.. ja uudestaan..



Koko traileri on tottakai aivan todella uskomattoman taivaallisen upeaa katsottavaa, mutta kääpiöiden laulu pysäytti todenteolla.. ja Klonkku. Klonkku! En selviä. Teen vuoden alussa kunnon Hobitti-päivityksen, nyt en kykene!

4 kommenttia:

  1. Samat fiilikset! Ei pystynyt mitää tähdellistä kirjoittaa, kun oli niin pöllämystynyt ihanuudesta : D hyvä ettei aamukahvit menny väärän kurkkuun ku huomas peterin linkin : D

    VastaaPoista
  2. No todellakin! Mä istuin tolloin autos apteekin ees ja odottelin mummoo ku se kävi siel ja tuijotin puhelimel trailerii. xD Melkee pääs itku ku oli niin tuhottoman loistavaa kamaa! Varsinkin siin kääpiöiden laulun kohal meinas pala nousta kurkkuu!!

    VastaaPoista
  3. Oh god ei oo totta! O___O Niin kauniin ja upean mahtavan näköistä et nousi kyyneleet simmuun ja tuli vieläpä jotenkin nostalginenki fiilis.

    VastaaPoista
  4. No kyllä!!! Miten Jackson osaaki<333 Se on überparas.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...