keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jumalvellokset rettelöi maailmojen välillä

Kuten tuossa lupailin The Avengersin yhteydessä, nyt on jonkintasoinen supersankarimaratoni aloitettu! Ja sehän tietysti alkoi Thorilla, koska se löytyi entuudestaan leffahyllystä. Nyt kun huomenna suuntaan taas keskustan suuntaan, voisin käydä urkkimassa kirjastoista josko löytäisin vaikka Iron Mania tai Hulkia sieltä..


THOR karkoitetaan kotiplaneetaltaan Asgardista ylimielisyytensä ja jonkinasteisen taisteluvimmansa takia. Tuon isä, Asgardin kuningas, tipauttaa tuon maan pinnalle elämään ihmisenä kunnes tuo on taas Mjolnirin (se ukkosvasara minkä kanssa herra heiluu) voimien arvoinen. Maahan jysähdettyään, onni on aina yhtä myötäinen; Kukapa muukaan ajaa miehen yli pakullaan kuin Natalie Portman? Jepjep..

Elokuva on yhtä loistonäyttelijöiden riemuvoittoa! Natalie Portman esittää Jane Fosteria, joka on koko elämänsä tutkinut tiedettä ja on tosiaan löytämässä jotakin.. jotakin maailmaa mullistavaa taivaalta! Ihmeellisten myrskyjen keskeltä tipahtanut mies sitten muuttaakin hänen käsityksensä vähän kaikesta ja pistää vanhat tarut uuteen uskoon. Kat Dennings taas näyttelee Darcya, joka on Janen.. työkaveri ehkä? Tai sisko? Työkaveri hän varmaan on vaikka tuntuukin pitävän Janen juttuja vähän outoina? Ehkä.
Anthony Hopkins taas näyttelee Odinia, Thorin ja Lokin isää ja samalla Asgardin kuningasheeboa. Noh, kyllähän elokuva on tulvillaan loistavia näyttelijöitä kuten sanoin ja tässä nyt vain muutama maininta sellaisista, joista olin enemmän kuin iloinen nähdessäni heidät elokuvassa! Ei pidä tietenkään unohtaa Chris Hemsworthia ja Tom Hiddlestonea, jotka ovat tietenkin kamppaileva jumalveljeskaksikko!

Nyt kenellekään ei varmasti tule enää yllätyksenä että Lokihan se suloisin ilmestys tässä elokuvassa oli, minkäs teet. Sitäpaitsi ainakin elokuvan alkupuoliskosta päätellen Loki oli veljeskatraasta se fiksumpi.. Ja varmaan onkin kerran onnistui noin.. melkein toimivan suunnitelman luomaan! Älkää nyt ymmärtäkö väärin, kyllä Thorkin on vallan kova äijä mutta jotenkin mulla on taipumuksia kääntää kelkkani aina sen "heikomman" ja pimeemmän puolen omaavan veljeksen puoleen.. Joten tässäkin suhteessa Loki vei nyt voiton! Innolla odotan jatkoa, josko saataisiin Thor ja Loki vielä valkokankaalle..
Meinasin muuten alkaa itkemään siinä lopussa vaikka tiesinkin että niiiin.. En nyt spoilaa mutta niin. Meinasin alkaa itkemään ja sehän on aina hyvän elokuvan merkki, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...