tiistai 1. toukokuuta 2012

Tiimityöskentelyä maailman pelastamiseksi!

Movie Mondayn haasteena oli kuukausi takaperin kerätä se unelmien tiimi kasaan, joka vaan yksinkertaisesti hakkaisi kaikki maailmanvallottajat mennen tullen. Vaikken Movie Mondaytä olekaan pitkään aikaan jaksanut vääntää, tämä oli kuitenkin niin mielenkiintoinen haaste että pakkohan tämä oli ottaa vastaan! Hieman sääntöjä luovien, tässä on meikän tiimi..

Noniin juttuhan on nyt siis tämä; Mulla on tiimissäni Klonkku, Nullah, Jokeri, Dominic Toretto ja Trudy.  Sitten vähän perusteluja miksi ja miten hitossa pidän ne kurissa; No Klonkkuhan pysyy kurissa sillä pienellä tosiseikalla että mulla on suursormus hallussani ja siksi tämä pikkuotus tekee mitä ikinä käsken sen tehdä! Niin älyttömän yksinkertaista. Jokeri taas pysyy aisoissa sillä seikalla että miesparka kuvittelee olevansa päällepäsmärinä; annan sen hoitaa tämän maailman pelastamisen/tuhoamisen suunnittelun ja me muut sitten toteutetaan hänen ohjeidensa mukaan. Tarpeeksi kaaosta kun on matkassa niin hyvä tulee!
Mutta jos Jokeri ja Klonkku nyt sitten yrittävät alkaa ärisemään jotakin, mitä tosin hieman epäilen, on joukossa kaksi todellista kovanaamaa! Dominic ja Trudy, jotka osaavat paitsi ajaa autoa/lentää taistelukoptereita, osaavat myös käyttää aseinaan mitä vaan ja ovat sen verran kovia jätkiä että kyllä ne nyt vähintään yhdessä saavat jopa Jokerin aisoihin!
Dominichan on tietysti jonkinlainen uhka itsekin, koska mieshän ei ole hyvisten puolella sinänsä.. Mutta onneksi pahisten puolella on tällä kertaa Fenix eli mies joka tappoi Lettyn, Domin tyttöystävän! Kosto vie tätä herraa eteenpäin ja pitää miehen meidän riveissämme..
Sitten viimeisenä muttei suinkaan vähäisinpänä joukkoon on eksynyt Nullah! Tuo puoliksi aborginaali ja puolisi valkoinen ihminen saa pelkän laulun voimalla asioita tapahtumaan. Joten miten hitossa mä muka voisin noin ihanan pojan jättää pois laskuista? En mitenkään. Se hankkii meille sitten vähintään hevosia matkustamiseen jos ei muuta..

Mutta koska kaikenlaista voi sattua ja vaikkei tehtävänanto luvannutkaan mitään tälläistä, meikä ennakoi ja kasasi myös taustajoukot siltä varalta että päätiimilleni kävisi jotain! Eihän me tietenkään hävitä tätä taistoa koska moiset äijät on matkassa, mutta aina joku voi loukkaantua taistelun tiimellyksessä! Tässä meille siis taustatiimi, joka varmistaa selustamme jottei mitään turhan pahaa pääse tapahtumaan..
Taustatiimistä löytyy sitten Katniss Everdeen, Tristan, Legolas, Driver ja Wolverine! Syystä että..
Katniss on kovanaama.. Ainakin kirjoissa. Siksi haluankin nyt kirjojen Katniksen tähän taustatiimiin koska se nainen osaa olla niin pirun vakuuttava, pelottava ja no.. Ehkä sillä on parantajan taidotkin verissään niinkuin metsästäjän taidotkin vaikkei neitonen sitä ehkä myönnäkkään. Ehdottomasti haluan Katniksen meidän tiimimme taustajoukkoihin!
Katniksen jousityöskentelyn tukena ovat sitten Tristan ja Legolas, koska nuohan on tunnettuja nimenomaan jousestaan. En voisi kuvitellakaan voittavani minkään sortin taistoa ilman että Legolas on jousineen taustajoukoissa! Tristan ja tuon haukka taas työskentelevät hyvin yhteen ja mikä parasta.. Kumpikin näistä miehistä osaa paitsi ampua, myös käsitellä miekkoja! Joten kun nuolet loppuu, miekat esiin! Yksin tai kaksin, kuinka vain!
Ja sitten Driver, koska pitäähän meillä olla luotettava kuski mikä ajaa meidät sitten helvettiin jos näyttää siltä että erävoitto jää unelmaksi! Siitä syystä Driver on meidän taustajoukoissamme autoineen ja maskeineen.. Ja niin, voihan mies tarpeen vaatien potkia vaikka vastustajan pään tohjoksi hississä! Eipä sekään tunnu ongelma olevan, joten kyllä.. Ehdotonta taustajoukkojen aatelistoa!
Viimeisinpänä muttei taaskaan vähäisimpänä, Wolverine! Sitä tuskin tarvitsee sen suuremmin perustella että miksi.. Jokainen tiimihän tarvitsee sen vittumaisen lihaskimpun, jonka käsistä työntyy rautakynnet! Raivoa löytyy ja on vaan hyvä jos Wolverine on meidän puolella.. En todellakaan haluaisi tätä miestä meitä vastaan joten tiimiimme kiitos!

Että vapiskaa maailmanvalloittajat, me ollaan teitä vastassa!

2 kommenttia:

  1. Erittäin hauskaa luettavaa! Ruusuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kiitoksia! Kiva että tykkäsit! Tätä oli myös hauska kirjottaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...