keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Poliisiopistoja maratonikaupalla!

Nyt kannattaa nostalgian nimissä avata telkku sunnuntai-iltaisin, koska kanavalta, jota en nyt muista, tulee yhdeksän aikoihin Poliisiopistoja! Mitä nyt yritin tutkia telkku.comia niin ainakin neljä ensimmäistä on tulossa ja luulempa että kolme.. ainakin tällä erää viimeistä osaakin nähdään nyt kesän alussa! Joten telkut auki sunnuntaisin! Ensimmäinen osahan tuli tosiaan jo viime sunnuntaina, mutta loput osat ehtii vielä nähdä jos sen nyt missasi!


POLIISIOPISTO on vuonna 1984 ensi-iltansa saanut, seitsemänosaisen elokuvasarjan ensimmäinen osa ja sen ohjasi Hugh Wilson. Elokuva kertoo nimensäkin mukaan poliisiopistosta, johon joukko tunareita on onnistunut hakemaan ja päässyt vielä sisäänkin! Tunareista sitten yritetään kouluttaa kunnon poliiseja.. tai vastaavasti ylikomissario Harris yrittää päästä heistä eroon. Miten sen nyt haluaa sitten tulkita! Sama juoni periaatteessa toistuu enemmän tai vähemmän myös jatko-osissa, mutta elokuvien voima onkin siinä huumorissa, joka vielä vuosienkin jälkeen jaksaa naurattaa vaikka nämä elokuvat on lapsuudessa katsottu tuhat ja yksi kertaa!
Lapsuudesta puheenollen, meikä halusi pienenä poliisiksi koska halusin poliisiopistoon! Puhtaasti sen takia että poliisiopistossa näytti olevan oikein hauskaa..

Nyt kaikille Poliisiopisto-faneille suru-uutinen, sillä tämä legendaarinen elokuvasarja meinataan mustamaalata oikein urakalla; Sarjan kahdeksas osa on jo esituotantovaiheessa ja ilmeisesti ensi-iltaa kaavaillaan ensi vuodelle. Kuinka usein 18 vuotta myöhemmin tehdyt jatko-osat oikeasti ovat.. toimineet? Sanokaa mitä sanotte! Minä odotan jatkoa lähinnä kauhulla!

Tähän loppuun nyt kakkososan traileri, koska sehän on ensi viikolla vuorossa!


3 kommenttia:

  1. Voi, että kasarilla osattiin tehdä huumoria. traileri jo veti virneeseen <333

    VastaaPoista
  2. Ihan huippuja noi poliisiopistot X)

    VastaaPoista
  3. No niinpä! :D Siksi koska poliisiopistot on huippuja ja kasarilla osattiin tehdä huumoria niin nyt pelottaa se kasiosa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...