lauantai 24. syyskuuta 2011

Movie Monday #17 - Rakastaa, ei rakasta..

Kappas! Saan tämän kirjoitettua melkein ajallaan ja ylihuomenna ilmestyy seuraava haaste. Jee!
Mutta siis asiaan. Haasteena oli kirjoittaa jostakusta näyttelijästä, jota ensialkuun vihasi mutta sitten alkoi rakastamaan ja ajattelin ensin että ei luoja tää on niin vaikeeta etten ikinä saa mitään merkintää aikaiseksi. Sitten marisin asiasta parille kaverille ja hoksasin että tälläinen näyttelijähän on kuin onkin olemassa! Ja tässä vaiheessa palaan jälleen kerran Fast and Furiousiin ja sen ohella myös Lostiin ja Avatariin. Kuka näitä kolmea elokuvaa/sarjaa yhdistää? Michelle Rodriguez.

Kuten tuossa muutama merkintä takaperin kerroinkin, näin Fast and Furious-sarjan ensimmäisen osan jo joskus vuonna nakki. Nyt kävi kuitenkin niin etten tiedostanut silloin katsovani elokuvaa, jossa näyttelee Michelle Rodriguez. Ja rehellisesti sanottuna vaikka olisin tiedostanutkin, tuskin olisin kovin rakastunut Mischelleen silloinkaan. Ekassa osassa Michelle kun on ehkä turhankin bitch aina välillä.
Mutta sitten aikaa kului ja ehkä ehdin jo kokonaan unohtaa edes Michellen roolihahmon naamataulun. Sitten eräänä torstai-iltana vuosia myöhemmin telkkariruutuun iskeytyi teksti 'LOST' ja maailman ärsyttävimmän hahmon naama. Michelle näytteli siinä sarjassa sellaista hahmoa kuin Ana Lucia ja oikeasti vihasin sitä tyyppiä. Ja koska en muistanut Michellen näytelleen myös Fastissa, aloin vihaamaan myös Michelleä itseään jonkin verran koska muistini sopukoissa hän oli vetänyt vain ärsyttäviä rooleja. Kiitos vaan alitajunnalle.
Mutta sitten muutama vuosi myöhemmin ilmestyi Fast and Furiousin neljäs osa, jossa Michellen roolihahmo sai ensimmäistä kertaa minun silmissäni jonkinlaisia inhimillisiä piirteitä. Elokuvassa myös syvennyttiin enemmän hahmon rakkaustarinaan ja siinä samassa kaikki mielipiteeni Michellestä muuttuivat. Sen sijaan että tuo olisi pelkkä bitch, joka vaan vittuilee kaikille.. Tuo olikin kaunis, nauravainen ja herkkä. Mutta silti samaan aikaan kova jätkä.
Rakastuin ja hypin riemusta kun kuulin että Michelle näyttelisi Avatarissakin ja ai että se nainen on ihana siinäkin. Lisää odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...