maanantai 10. kesäkuuta 2013

Fast & Furious 6

FAST AND FURIOUS 6 on juuri ensi-iltansa saanut jenkkileffa, jonka pääosissa ovat edelleen Vin Diesel ja Paul Walker. Kuten nimikin sen jo kertoo, Fast&Furious-sarjan kuudes osa seuraa kiltisti edeltäjiensä jäljessä.. Tai edellä, riippuen mistä osasta asiaa lähtee tarkastelemaan. Jos nyt aivan oikein muistan niin tarinan kannalta kronologisesti katsottuna, leffat menevät jotakuinkin näin; ykkönen, kakkonen, nelonen, vitonen, kutonen ja lopuksi kolmonen. En nyt pistä päätäni pantiksi tästä asiasta, mutta näin muistelisin!


Tarinahan alkoi jo vuonna 2001 Rob Cohenin ohjaamana, mutta sitemmin ohjaaja on kyllä vaihtunut. Tässä kuudennessa osassa ohjaksia veteli Justin Lin, joka on ollut vastuussa myös kolmesta edeltävästä osasta siinä missä kakkososan kävi ohjaamassa John Singleton. Vanha tiimi on jälleen kasassa ja yrittävät elellä kukin tahollaan rauhaisaa tai ei niin rauhaisaa elämää. Bryanin ja Mian (Jorana Brewster) saadessa pojan, Jackin, elämä tuntuu olevan mallillaan.
Mutta kuten jo vitososan lopputekstien jälkeen saimme nähdä, eräs vanha tuttu on palaamassa haudan takaa elävien kirjoihin. Hobbsin (Dwayne Johnson) saatua tämän selville, palaa hän Domin luo pyytämään tuon apua ja vastalahjaksi lupaa paitsi Lettyn (Michelle Rodriguez) myös vapauden tuolle ja tuon tiimille.
Tässä osassa pääpahiksen virkaa hoitaa Luke Evans (joka nähdään muuten myös tulevassa Hobitissa, pakko sanoa), joka näyttelee Shawia, jotakuta yliherraa jolla on valta tehdä mitä huvittaa. Shawin tiimissä nähdään myös Letty, joka on valitettavasti menettänyt muistinsa onnettomuudessa, jossa hänen luultiin kuolleen.



Fast&Furious-faneille elokuva on varmasti vaikuttava ja hieno elämys! Itse olin ainakin ihan täpinöissäni mitä pidemmälle elokuva meni. Ja paluu vanhoihin maisemiin, se se vasta oli upeaa. En viitsi alkaa spoilaamaan ketään sen enempää, joten juoskaa nyt ihmiset elokuviin! Jos olette pitäneet aikaisemmista osista, tulette pitämään tästäkin. Ainiin! Jatkoakin on jo luvassa, sillä ainakin kaksi jatko-osaa on jo ilmoitettu. Ja mitä tuohon kronologisuuteen tulee niin tämän jälkeen viedään kolmonen pois alta ja seiska jatkaa siitä sitten. Ties mitä sekin tuo tullessaan! Ainakin lisää Lettyä, mikä on aina plussaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...