perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vampire Diaries season 2

Pakko päästää tämä kaikki ulos ennen kuin lähden Helsinkiin festareille, joten tässä tulee!



VAMPIRE DIARIES on amerikkailainen draamasarja, joka käynnistyi vuonna 2009 ja jota on nyt ilmestynyt jo viisi kautta. Sarjan pääosissa nähdään alunalkaen bulgarialainen näyttelijätär Nina Dobrev. Miespääosista vastuussa ovat 24:stäkin tuttu Paul Wesley sekä Lostista tuttu Ian Somerhalder. Olen katsonut sarjaa nyt kaksi kautta ja haluaisin sanoa että olen tehnyt niin enemmän tai vähemmän pakotettuna.
Sarja siis tosiaan kertoo Salvatoren vampyyriveljeksistä, jotka ovat molemmat rakastuneet Elenaan, joka  taas sattuu jännästi olemaan veljeksien entisen rakastetun, Katherinan, kaksois..olento. Nyt kakkoskaudella maailman vanhin vampyyri, Klaus, haluaa uhrata Elenan luodakseen kokonaan uuden lajin ja veljekset (ja ilmeisesti koko muu kylä) joutuvat suojelemaan Elenaa minkä ehtivät. Kun sekaan heitetään vielä kourallinen ihmissusia ja noitia, on paketti aika valmis postitettavaksi.

Itse olen nyt jokseenkin ristiriitaisilla ajatuksilla liikenteessä tämän sarjan suhteen. Edelleen sarjassa on aivan liikaa teinidraamaa minun makuuni, mutta sehän tämän sarjan pointti onkin joten voin vain syyttää itseäni siitä että olen alunalkaenkaan lähtenyt katsomaan tätä. Kun tiesin teinidraamasta jo etukäteen. Mutta silti, täytyy myöntää, sarjassa on jotain ihan mielenkiintoisia hahmoja ja suhdekuvioita ja elementtejä. Lisäksi, myönnän senkin, pidän Damon Salvatoresta eli Ian Somerhalderin hahmosta. Stefan Salvatore, Paul Wesleyn hahmo, taas on aiiiivan liian nössö ollakseen vampyyri. Elenasta en edes aloita, koska siitä valituksesta ei tulisi loppua ei niin millään.

Joten joo niin.. Suosituksia? Omalla vastuulla. Jos haluaa vampyyrisarjan, muttei halua ajatella liikaa, tässä sellainen. Jos haluaa teinidraamaa, tämä sopii siihenkin kuin nyrkki silmään. Pääasiassa höttöä, mutta välistä vakavampaakin? Tämä sopii siihenkin. Jos taas sanot ehdottoman ein teinidraamalle, suosittelen jättämään väliin. Tai jos et jaksa yliannostusta ärsyttäviä henkilöhahmoja.
Mutta niin.. Itse olen koukussa enemmän tai vähemmän. Vaikka aika-ajoin saankin yliannostuksen, on jatkossa etsittävä jostain loput kolme kautta käsiin. Eihän tässä muutakaan voi. Sitten se on ohi! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...