tiistai 20. marraskuuta 2012

Kolme viikkoa Hobittiin!

Rakkaat ihmiset! Kolmen viikon päästä tähän aikaan voidaan olla jo niin tuhottoman täpinöissämme, koska Hobitin ensimmäisen osan ensi-iltaan on enää n. kahdeksan ja puoli tuntia aikaa! Miettikääpä sitä!
Itse allekirjoittanuthan on täysin rauhallinen eivätkä hänen kätensä tärise yhtään. Hän ei kuuntele LotR-soundtrackia kolmea ja puolta tuntia. Hän ei katso välistä Hobitin trailereita eikä hän todellakaan ole menossa LotR-maratoniin Finnkinoon ensi perjantaina katsomaan kuuttatoista tuntia  kyseistä trilogiaa.

Miten ihmiset jaksavat? Vieläkö pystyy hengittämään vaikka Thorin ja kääpiöt tulisivat laulamaan uniinne? Itse myönnän. En selviä tulevasta kolmesta viikosta, mutta pakko kai se on! Aika käy niin tuhottoman hitaasti kun se ohittaa tietyn pisteen.

Oikeesti mulla ei ollut mitään sanottavaa, muuta kuin että voi hobitti! Kantsii ilmestyä 11.12.12 Studio123:een! Suosittelen syvästi. Seurailkaa kotisivuja ja facebookia  mahdollisen riehan tiimoilta! Suurinpaan ikävään, tässä teille kolme ja puoli tuntia LotRin soundtrackiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...