maanantai 26. marraskuuta 2012

LotR-Maratoni Tennarissa

Käytiin kaverin kanssa juuri mullistamassa koko elokuvaelämämme. Kaikki ne elokuvakokemukset mitä koskaan on saanut mistään elokuvasta, on nyt ylitetty. Kuustoista tuntia sulaa eeppisyyttä, kiitos Finnkino.

Pongaa meiksi!

Nyt kun HOBITTI tekee tuloaan niin Finnkino päätti ilahduttaa suomalaisia Tolkien+Peter Jackson+Keski-Maa-faneja näyttämällä THE LORD OF THE RINGS-trilogian extended editionit lähes putkeen viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ensimmäinen osa alkoi perjantaina 23.00 ja viimeinen osa päättyi siinä 14.30 puolin ja toisin. Kuten sanoin, aika pitkälti kuusitoista tuntia sulaa rakkautta ja eeppisyyttä. Ja sitä rakastui uudelleen.

Oletteko koskaan olleet katsomassa jotain leffaa siten että koko sali on niin fiiliksissä mukana että tietyissä kohtauksissa jengi vain repeää nauruun.. Tai alkaa taputtamaan koska on vaan niin hienoa? Siis koko sali. Muistatteko kun Kuninkaan paluu tuli ensi-iltaan ja elokuvan jälkeen kaikki alkoivat taputtamaan? Kaikki itkivät ja taputtivat samaan aikaan. Se oli itsessään jo mieletöntä, mutta nyt tunnelma oli vielä enemmän katossa.
Ja sitten.. Tiedätte videon Taking the hobbits to Isengard? No.. Eihän sitä pystynyt pitämään pokkaa kun koko sali repeää saattueen saapuessa Lórieniin ja Celebornin kysyessä Gandalfista.. Ja Legolasin vastatessa. Saatika sitten Kahdessa Tornissa kun Legolas toteaa tuon legendaksi muodostuneen lausahduksen.

Ja sitten se taputuspuoli.. Denethor tajuaa Minas Tirithin ahdingon ja luulee menettäneensä poikansa - ja käskee kaikkia pakenemaan ja perääntymään. Ja Gandalf vetäsee tuota pataan kepillään. Ihmiset alkavat hurraamaan ja taputtamaan! Samoin tapahtui kun elokuvan lopussa Aragorn pistää koko Minas Tirithin kumartamaan hobiteille. Ja monessa muussakin kohdassa, tottakai!

Pointti on nyt siinä fiiliksessä. Kun sadat fanit kokoontuvat yhteen.. Ei sitä voi sanoin kuvailla. Hobittiin on about kaksi viikkoa ja maailma alkaa jo olla varpaillaan! En malta odottaa.. En niin yhtään!

ps. Kouvola; nyt niitä lippuja ostamaan saakeli! Studiolla on liput jo myynnissä Hobittiin niin 3D:tä (UPEAA 3D:tä) ja 2D:täkin. Ja tosiaan, älkää unohtako piirrustuskilpailua ja Hobitti-riehaa parin viikon päästä tiistaina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...