maanantai 22. elokuuta 2011

Movie Monday #12 - Parhaista parhain

Noniin ja heti perään seuraavaa niin pääsen vielä tänään kirjoittamaan tämän päivän oikean Movie Monday-haasteen! Viime viikon haasteenahan tosiaan oli kirjoittaa siitä omasta lempinäyttelijästä ja minä päätin nyt tähän merkintään valita kaksi näyttelijää! Tai näyttelijän ja näyttelijättären.

Näyttelijättären valitseminen oli älyttömän vaikeaa ja kävin mielessäni läpi Natalie Portmanin, Nicole Kidmanin, Meryl Streepin, Helena Bonham-Carterin, Liv Tylerin, Cate Blanchettin.. Ja sitten iski karu totuus; en ole nähnyt noilta upeilta näyttelijöiltä tarpeeksi elokuvia voidakseni sanoa kuka heistä olisi se kaikista ihanin näyttelijätär. Niinpä pienen mutkan kautta päädyin yhteen ehdottomaan suosikkiini; Michelle Rodrigueziin.
Monet pitävät Rodriguezia aika tyhjänpäiväisenä näyttelijänä, koska hänet muistetaan varmaan kaikista parhaiten Lettyn roolista Fast and the Furious-sarjassa eivätkä ne elokuvat loppupeleissä ole kovin kummoisia.. Vaikka allekirjoittanut onkin menettänyt sydämensä sille sarjalle nimenomaan Rodriguezin ja tuon vastanäyttelijän Vin Dieselin takia.
Rodriguez on monille tuttu myös tv-sarjasta Lost, joka pyöri televisiossa kuuden kauden voimin. Rodriguez näytteli silloin ärsyttävääkin ärsyttävämpää Ana Luciaa. Vuonna 2009 Rodriguez sai myös lisää näkyvyyttä ja ehkä hieman asiallisemmankin roolin maailman yhdestä suurimmista elokuvista; Avatarista! Tuossa spektaakkelissa Rodriguez näytteli ihmispilottia, Trudya.
Itse rakastuin Rodrigueiin Fast and the Furiousin ensimmäisen osan yhteydessä ja kyseisen elokuvan jatko-osien sekä muiden elokuvien sekä Lostin myötä rakkaus on vain syventynyt. Voisin siis väittää etät Michelle Rodriguez on rakkain naisnäyttelijä minulle!

Miesnäyttelijän valitsemisen kohdalla ei ollut yhtä suuria vaikeuksia kuin naisnäyttelijää valitessa, joskin kävin mielessäni läpi Hugh Jackmanin lisäksi myös Heath Ledgerin, Johnny Deppin, Viggo Mortensenin, Andy Serkisin, Jack Nicholsonin, Antonio Banderasin, Christian Balen ja moonta muuta.
Hugh Jackman oli kuitenkin melko itsestäänselvä valinta tässä kohtaa, koska en nyt muista olenko nähnyt yhtään huonoa roolisuoritusta kyseiseltä mieheltä. Kaikista tunnetuin Hugh Jackman-rooli taitaa olla X-Menien Wolverine. Kaikille varmasti tulee ensimmäisenä Jackmanista mieleen pitkät kynnet ja raju tukka. Omalla kohdalla ensimmäinen Jackman-elokuva kuitenkin oli Van Helsing ja rakkauttahan se oli ensisilmäyksellä. X-Menit taisi tulla seuraavaksi. Viimeisen niitin Hugh Jackman-rakkauteeni iski kuitenkin vuonna 2008 ilmestynyt Australia-elokuva, missä Jackman näytteli yhdessä Nicole Kidmanin kanssa. Oikeastaan juuri Australia-elokuvan roolihahmo Drover oli syy miksi nyt kaiken kaikkiaan päädyin juuri Jackmaniin. Drover hakkaa kaikki Wolverinet ja Van Helsingit mennen tullen. Hugh Jackman on kingi ja Michelle Rodriguez kuningatar!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...