sunnuntai 14. elokuuta 2011

MovieMonday #3 - Elämän menetetyt tunnit

Tämä oli älyttömän helppo tehtävänanto eikä kauaa tarvinut miettiä! Elämäni menetetyimmät tunnit elin varmasti Beowulfin parissa. Kadun sitä että katsoin koko elokuvan ja itken, koska koko elokuva piti ylipäätään tehdä. Itseasiassa elokuva on niin kamala etten aio kirjoittaa siitä selitystä uudelleen vaan kopioin vanhan tekstin edellisestä elokuvablogistani.

En tiennyt mitä odottaa kun aloin katsomaan Beowulfia, mutta en ainakaan odottanut tökeröä animaatiota. Joskus niiden pienien pätkien perusteella, mitä olin nähnyt, olin elänyt siinä luulossa että elokuva olisi näytelty eikä kokonaan animaatio. Noh, hyväksyin nopeasti sen ajatuksen että tämä on animaatio. Silti kysyin itseltäni ja äidiltäni viiden minuutin välein "miksi tämä on animaatio?!" ja totesin vähintään yhtä usein että elokuva olisi toiminut paljon paremmin kokonaan näyteltynä versiona, johon olisi upotettu hieman animaatiota..

Pahimmillaan animaatio näytti joltain köyhältä peliversiolta ja tässäkin suhteessa ehdin ajatella että "ou mai.. Sormusten herrasta tehdyt tietokonepelitkin on uskottavampia kuin tämä animaatio.."
Beowulf nänneineen oli jotain niin hirveää ja oksettavaa ettei mitään rajaa. Muutkin miehet elokuvassa olivat.. oksettavia lihaskimppuja. Naiset oli siloposkisia ja suurisilmäisiä.. ja isotissisiä tottakai.

Grendel vaikutti aluksi ihan coolilta, mutta sitten sekin meni yli.. äitinsä kanssa ollessaan löytyi ehkä ainoa sympatiaa herättävä kohtaus. Tieto siitä että Grendel oli sen vanhan kunkun poika niin.. Se pilasi koko homman ja aiheutti ennalta-arvatun loppusilauksen. Tottakai Beowulf lankeaisi.
Aivan loppukohtaus taas oli ehkä osittain hieno.. Siis se aivan viimeinen kohtaus missä Beowulf paloi siellä veneessä. Tässä vaan jätettiin hieman liikaa katsojan itsensä käsiin. Aluksi se oli ihan hienoa, mutta sitten sitä tuijottelua oli ihan liikaa..

En siis tykännyt! En yhtään! Älkää katsoko tätä! Joku vielä loukkasi Klonkun (Lotr) muistoa vertaamalle Grendeliä Klonkkuun.. Jos siis olette LOTR-faneja niin älkää missään tapauksessa katsoko tätä! Itse suurena Lotr ja Klonkkun-fanina olen hyvin, hyvin pettynyt.. Siinäpä parituntinen, jota en koskaan saa takaisin. Hyi tätä myötähäpeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...