maanantai 15. elokuuta 2011

Movie Monday #5 - Päässäni soi ja soi ja soi

Tämä on niin älyttömän vaikea aihealue että se katkaisi tämän kirisimiseni vähäksi aikaa, koska en yksinkertaisesti voinut taaskaan keksiä vain yhtä! Jotenkin tuntuu että päähän jää puolet elokuvien biiseistä. Ja eihän se paha asia ole. Toisen ongelman muodosti se ettei minulla ole hajuakaan, mitä biisejä ne ovat saatika mitenkä löytää ne. Ja kolmannen ongelman tuotta ase etä useista elokuvista jää hyvin monet biisit päähän varsinkin jos elokuvat on katsonut noin triljoona kertaa. Ja kaikki nämä ongelmat tuntuvat löytyvän mm. Taru Sormusten Herrasta-trilogiasta, johon liittyy myös se ongelma etten haluaisi kirjoittaa kyseisestä trilogiasta mitään vielä, koska suunnitteilla on kunnon maratoni siihen liittyen. Joten saatte kuulla/lukea siitä vielä paljon tämän blogin yhteydessä. Jättäkäämme siis TSH aivan oman onnensa nojaan toistaiseksi ja yrittäkäämme keskittyä joihinkin muihin elokuviin, joihin liittyvät nämä samat ongelmat.
Itseasiassa nyt kun aloin ajattelemaan niin soundtrackithän kattavat kaikki kappaleet, mitä elokuvissa esiintyy, joten.. Hah! Voinen pitäytyä kokonaan piirretyissä ja näin ollen välttää ankean "en tiedä biisin nimeä, joten en voi linkittää sitä tähän"-ajatuksen. Keskittykäämme siis piirrettyihin!


Disney's Tangled Music Video "Something That I Want"
Tämän ensimmäisen biisin valitsin, koska siihen liittyy kaikista hienoin muisto ikinä! Tai no ainakin sinä aikana kun työskentelin pääsääntöisesti Studio123:ssa. Elokuvan jälkeen piti laskeutua raput alas keräämään 3D-laseja ja mikä olisikaan hienompaa kuin kävellä tämän biisin tahdissa ne alas samaan aikaan kun valot syttyvät ja ihmiset nousevat penkeistään..



Spirit - This Is Where I Belong (Finnish)
Spiritin kaikki biisit ovat älyttömän tarttuvia, kuuli ne sitten suomeksi tai englanniksi mutta minä itse pidän enemmän siitä että piirretyt/animaatiot katsotaan suomeksi. Kai se on lapsuudesta jäänyt juttu. Joka tapauksessa, Spiritin biisit ovat uskomattomia ja se ihminen, jonka päähän nämä biisit eivät jää pyörimään, se olkoon idolini itsekurinsa takia.



Quest For Camelot - On My Father's Wings - Finnish
Tähän biisin päähän jäämiseen on ainoa syy se että olen katsonut elokuvan vähintään tuhat ja yksi kertaa. Sain tämän käsiini ensimmäisen kerran silloin kun olin 7-vuotias ja (seuraa avautuminen) isäni oli juuri vähän aikaa sitten kuollut. Voitte siis uskoa että tälläinen elokuva, tälläinen biisi iski siihen pieneen muksuun kuin.. nyrkki silmään! Paitsi positiivisessa mielessä..



The Lion King - My Lullaby (Finnish)
Kaikki pahislauluthan ovat mitä tarttuvimpia kaikissa animaatioissa, mutta jotenkin tämä biisi on iskenyt minuun.. Ehkä jopa enemmän kuin Leijona Kuningas ykkösessä Scarin pahislaulu. Ja kyllä, tämä jää päähän. Kuunnelkaa vaikka!



Anastasia - Once Upon a December (Finnish)
Ja viimeisimmäksi biisiksi valitsin nyt uskomattoman Anastasia-elokuvan biisin, jonka toivon mukaan kaikki ovat kuulleet ja nähneet! Tämä biisi toimii sekä englanniksi että suomeksi, mutta myös venäjäksi! Kannattaa siis tutustua variaatioihin!


Voisin jatkaa listaa loputtomiin, koska suurin osa animaatioiden biiseistä ovat mitä tarttuvimman laatuisia! Mutta lopetan, koska nyt iski auttamatta hirveä hinku katsoa jokin noista elokuvista. Tuskin katson juuri nyt, koska selvitin juuri Kuninkaan Puheen, mutta menen youtubeen.. kuuntelemaan lisää elokuvien biisejä. Tehkää te samoin!

Movie Monday

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...