lauantai 9. maaliskuuta 2013

Strike Back

Richard Armitage-tutkimus jatkui Spooksin jälkeen vähän sotaisammalla tavaralla. Tätä ei Netflixistä löydy, mutta kannatti täyttää vuosia ja sain kaveriltani kyseisen sarjan ensimmäisen tuotannon lahjaksi!


STRIKE BACK on Suomessa kaiketi vähemmälle huomiolle jäänyt BBC:n tuotanto, joka perustuu erikoisjoukoissa taistelleen Chris Ryanin novelleihin ja ensimmäisen kauden päähenkilönä nähdään tosiaan Richard Armitage John Porterin roolissa. Hänet nähdään ilmeisesti viel kakkoskauden ensimmäisissä jaksoissa, mutta sitten tuli Hobitti ja herran taival Strike Backissä oli likimain ohi. Itse katoin nimenomaan ykköskauden ja nyt pitäisi se kakkoskausi hankkia jostakin.
John Porter on erikoisjoukkojen sotilas, mutta hänet erotetaan/hän eroaa omatoimisesti tehtävästään erään pahasti pieleen menneen tehtävän jälkeen. Tehtävän epäonnistuessa, kaksi Porterin taistelutoveria sai surmansa ja yksi halvaantui luodinpalasen jäätyä miehen aivoihin. Porter syytti tästä itseään ja vetäytyi tehtävistään.. Vain palatakseen asiaan muutamien vuosien päästä, nähtyään televisiossa julkaistun kuvan miehestä, jonka hän muistaa juurikin tältä epäonnistuneelta missioltaan.

Tässä välissä pidin jonkun vartin tauon ja mietin että mitä hittoa mä nyt sitten kirjoittaisin tästä sarjasta. No se tuotakokausi, siinä on kolme levyä ja jokainen levy pitää sisällään kaksi yhdeksi yhdistettyä jaksoa eli periaatteessa jokainen dvd on oma puolentoista tunnin pituinen elokuvansa. Sarja kuvattiin ilmeisesti 35 mm filmille, mikä kiinnostaa ainakin allekirjoittanutta mutta en tiedä kiinnostaako se ketään muuta? Pointti tässä nyt oli se että vartin miettimisen jälkeen, en vain keksinyt mitään sanottavaa. Itse tykkäsin sarjasta hyvinkin paljon, itseasiassa enemmän kuin Armitagen toisesta sarjasta, Spooksista, vaikka sekin oli katottava. Jostain syystä nyt ei vain irtoa tekstiä.. Mutta suosittelen kyllä sarjaa kaikille, joilla on rahaa ja halua tilata tuotanto jostakin! Itse löysin tämän kauden NetAnttilasta, mutta jatkokausiin en ole tainnut törmätä missään suomalaisissa nettikaupoissa.
Ja niin.. Richard Armitage oli ihan sairaan hyvä! Hobittifaneille entistäkin syvemmät suositukset vaikkei herra ihan kääpiön roolissa tässä nyt olekkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...