lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pirates of the Caribbean maratoni!

No nostalgisoiduin noista Potter-leffoista siinä määrin että kaivoin leffahyllyni perukoilta (kaikkien niiden kolmenkymmenen katsomattoman leffan takaa) neliosaisen merirosvosarjan. Itseasiassa alunperin oli tarkoitus katsoa vain se ensimmäinen, mutta sitten homma vähän karkasi käsistä.


PIRATES OF THE CARIBBEAN on melko varmasti kaikille enemmän tai vähemmän tuttu juttu ja jokainen oletettavasti nähnyt ainakin yhden näistä elokuvista. Johnny Deppin esittämä Jack Sparrow on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen katsojiin elokuvien sankarihahmona. Elokuvien ensimmäistä kolmea osaa tähdittävät myös Keira Knightley ja Orlando Bloom, mutta ehdottomaksi ykkössuosikiksi meikä mainitsee nyt kyllä Geoffrey Rushin Barbossan. Ja onhan se Bill Nighyn Davy Joneskin aika kova jätkä.

Monella tuntuu olevan nyt hieman pelko pyllyssä sen suhteen, mitä tapahtui sille paljon puhutulle "uudelle trilogialle", jonka tämä neljäsosa, Vierailla Vesillä piti aloittaa. Itse olin hetkeksi ihan unohtanut koko nelososan aloittaman uuden trilogian ja IMDb osasi kertoa taas sen verran että jatkoa saadaan vuonna 2015 eli muutama vuosi tässä vielä joudutaan odottelemaan. Ei sinänsä, omasta mielestäni elokuvasarjat pitäisi osata lopettaa ajoissa ja vaikka nämä elokuvat nyt ihan kelpoviihdykettä edelleen tuottivatkin, oisin suonut sarjalle kunniallisen päätöksen jo viimeistään kolmososan kohdilla.

No eipä sinänsä, samoilta tekijöiltä tulee pian elokuvateattereihin leffa nimeltä The Lone Ranger, mikä tuntuu olevan lähinnä muistutus siitä että olemassa ollaan edelleen. Henkilökohtaisesti odotan kyllä tätä pätkää paljon enemmän kuin Piraattien jatko-osia ja toivon melko sydämeni pohjasta ettei tästä paisu samanlaista saagaa kuin Piraateista!

Eipä tässä muuta ihmeempää sanottavaa ole kun aihe on kaikille niin tuttu.. Joten tähän loppuun vielä elokuvien soundtrackien ehdoton helmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...