torstai 12. tammikuuta 2012

Leffavuosi 2012

Kuten joku ehkä huomasikin, lupasin tänä vuonna etten osta yhtä ainutta uutta dvd:tä ennen kuin olen katsonut kaikki hyllyni leffat. Tänään listasin kaikki elokuvani/tuotantokaudet ja sain tulokseksi 251 elokuvaa/tuotantokautta. En tainnut kunnolla edes tiedostaa sitä, kuinka paljon tavaraa maaginen hyllyni sisältääkään. Jos olisin tiedostanut, en todellakaan olisi luvannut mitään vastaavaa.. Luulisi sitä oppineen tuon viime vuoden epic failauksen, 501 elokuvan lupauksen, opettaneen jotakin. Mutta ei auta marista, lupaus mikä lupaus! Ja eihän tämä 251 elokuvaa tarkoita tätä vuotta.. Eihän?

Mutta mitä pitää sisällään tämän vuoden elokuvat minun näkökulmastani? Ainakin verta ja kyyneliä, jos ei muuta.. Katsastetaanpas kuitenkin hieman että mitä tuleman pitää!

ELOKUVIA HYLLYSTÄNI
Yksi lensi yli käenpesän
Vuosti 1975. Jack Nicholson.

Thelma and Louise
Vuoden 1991 klassikko

Harry Potter 1-7 2/2
Hyvät kirjat. Hyviä leffateattereissa. 2001-2011

Fast and Furious 1-5
Nopeita autoja. Komeita miehiä. 2001-2011

Crazy Heart
Vuosi 2009. Jeff Bridges.

Avatar
Sinisiä otuksia. James Cameron. 2009.

TUOTANTOKAUSIA HYLLYSTÄNI
LOST
Kaudet 1-7. Apua.

Prison Break
Kaudet 1-4 + Final Break. Nerokasta.

Frendit
Kaudet 1-10. Jokapäiväinen elämäntapa.

BBC: Robin Hood
Kaudet 1-3. Back to Sherwood forest..

TULEVIA ELOKUVIA
The Hobbit - An Unexpected Journey
Maailman odotetuin elokuva. Keski-Maa. Peter Jackson.

Batman - The Dark Knight Rises
Lepakkomies seikkailee taas! Jee!

SAAPASJALKAKISSA
Saapasjalkakisu! Mitä tapahtui ennen Shrekiä?


Tässä nyt muutama leffa ja tuotantokausi hyllyköstäni ja valitsin tarkoituksella (tai ainakin yritin) hieman erilaisia leffoja. Pari klassikkoa, vähän turhuutta, Cameronia.. jne. Yritin napata myös leffoja, joista en vielä ole tänne kirjoittanut. Tulevia leffoja kolme, jotka nopeasti tulivat mieleen.. Ja tietysti muutama tuotantokausi, jotka hamstrasin aikanaan hyllyyni. Pidän niistä.
Mutta 251 elokuvaa/tuotantokautta katsottavana! Ja tähän lisätään vielä lupaamani Steven Spielberg-maraton, muita maratoneja, pakolliset LotR-maratonit, lisäksi oscar-gaalaan liittyvät päivitykset.. Ja miljoona muuta asiaa. Ja leffassakin pitäisi käydä! Ja pitäisi ehkä muutama leffa ehtiä tehdäkin tässä vuoden mittaa.. Kiireinen leffavuosi siis tulossa, mutta sehän se tekeekin tästä vuodesta elämisen arvoisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...