torstai 12. tammikuuta 2012

Rakkaudesta elokuviin

Tänä vuonna eletään Kouvolan suunnalla, ja toki hieman täällä Tampereen suunnallakin, jännittäviä aikoja kun rakastettu leffateatteri, Studio123 saa vihdoin arvoisensa veljen! Kino123 avataan uuden kauppakeskuksen, Veturin tiloihin ensi syksynä. Teatteri pitää sisällään 3 salia, kuten asiaan kuuluu, ja lisäksi kahvion. Ei myöskään pidä unohtaa asialleen omistautunutta, hymyilevää henkilökuntaa ja iloisia hetkiä elokuvien parissa! Puhun nyt itse henkilökunnan ihmisenä, koska olen työskennellyt Studiolla vuoden verran, mutta tiedän mistä puhun; 20 vuotta ehdin kuluttaa Studion penkkejä ja olin aina iloinen sinne astuessani. Kuka yhdistää popcornin tuoksun Studion eteiseen? Minä! Ja varmasti sinäkin. Kuka muistaa erilaiset tapahtumat elokuvien yhteydestä? Harry Potterin? Sormusten herran? Yön ensi-illat? Oopperat? Musikaalit?

Nyt Kino123:a rakennetaan kovaa vauhtia ja rakennustöistä (ja muustakin) raportoi asialle omistautunut blogi. Koska Studio on tunnettu myös kivoista kilpailuistaan, myös Kino lähtee samalle linjalle; Ensimmäinen kilpailu löytyykin jo blogin sivuilta!
Oletko nähnyt Pixarin Autot2-elokuvan, joka on saanut suurta suosiota kautta maailman? Entä oletko huomannut että lopputeksteihin on upotettu selvä viite Suomeen? Käy lukemassa blogista lisää ja liity lukijaksi, maanantaihin mennessä liittyneet osallistuvat arvontaan jossa voi voittaa metallikantisen Autot2-bluerayn!

Tässä vielä tuttuja ja tuntemattomia linkkejä;
Kino123-blogi, osallistu kilpailuun!
Studio123-kotisivut, lähde leffaan!
Studio123 facebookissa!
Tempauksia intohimon nimissä!- blogimerkintä
Adriana Lecouvreur, ensimmäinen oopperakertani-blogimerkintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...